Buffé/ Grillat/ Grönsaker/ Sallader/ Vegetariskt

Auberginesallad med granatäpple

auberginesalladaubergine5
auberginesallad2aubergin3

En vacker och färgrik auberginesallad med underbara smaker. Passar fint på julbordet eller på en buffé

Skala 2 auberginer randiga och skär dem 1 cm tjocka. Du kan antingen steka, fritera, ugnsbaka eller grilla skivorna. Jag penslade mina med olja och grillade dem på min elektroniska grill. Om skivorna är jätte stora ska du dela dem i mitten och låt sedan kallna.

Blanda 2 dl turkisk yoghurt, färsk/torkad mynta, lite vitlök, 1 tsk vinäger och salt.

Hacka persilja eller ruccola, lägg på ett fat och lägg sedan på auberginen. Krydda med salt och peppar och ringla över balsamico eller granatäppelsirap.

Lägg på mynta yoghurten och avsluta med granatäppelkärnor. Fantastiskt gott och vackert.

Följ mig på INSTAGRAM!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 + femton =