Fisk & Skaldjur/ Kyckling/ Potatis/ Röror och guckor/ Tips & knep i köket

Bakad potatis på nolltid

Bakad potatis på nolltid i micron, smakar lika gott som ugnsbakade potatisar.
2 portioner
2 bakpotatis

Gör såhär:
Värm ugnen till 225°. Nagga potatisen lite med en gaffel. Kör 1 potatis åt gången på högsta effekt i micron i 5 min. Öppna upp luckan och vänd på potatisen och kör i ytterligare 3-5 min. Ta ut (försiktigt, den är jätte varm) och baka mitt i ugnen i ca 3-5 min tills den får ett krispigt skal. Gör ett kryss och fyll med något gott.
Recept på tonfiskröra hittar du HÄR!
Recept på kycklingröra hittar du HÄR!
31

Följ mig på INSTAGRAM!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Astrid
  23/10/2016 at 12:37

  Hej! Jag är nybliven vegetarian som skulle tycka det vore jättekul om du ville ta fram ett recept på en god vegetarisk röra som passar till bakad potatis! Mvh Astrid

  • Reply
   Zeina
   27/10/2016 at 21:44

   Det kan jag absolut göra 😀 Tack för tipset

  Leave a Reply

  19 + sex =