Brunch med smak av Mellanöstern

Vi älskar brunch här hemma. Det är så mysigt att samlas runt matbordet efter en skön sovmorgon och sitta extra länge och njuta av allt gott som dukats fram.  Jag försöker lyxa till det med en kalasbrunch en gång i månaden. HÄR! dukade jag fram en god medelhavsbrunch och HÄR! en läcker sconesfrukost. Manaish och pannkakor är också favoriter som jag gärna serverar på brunchen. Nedan ser du en fantastiskt god “Mellanösternbrunch” med massa gott. Den goda äggrätten passar även perfekt att äta som en lätt lunch eller middag.

Min kokbok som är fylld med fantastiska recept från hela Mellanöstern kan du beställa HÄR!

Recept på alla rätter:
Ugnsbakade ägg i tomatsås med sujuk
Foul
Labnehbollar
Färskost
Simit
Orientaliskt tunnbröd
Chai

Labnehbollar
Foul
Hemmagjord färskost med zaatar
Simit och orientaliskt tunnbröd. Dessa på bilden har jag köpt i affären, jag tycker dock att hemmabakade smakar mycket godare 🙂 Testa att baka dem själv, annars kan man köpa bröden i de flesta mataffärer som säljer livsmedel från Mellanöstern.
Ugnsbakade ägg i tomatsås med sujuk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close