Fruktsallad är lika gott året runt. På sommaren är det fräscht med färska bär i salladen och på vintern är det riktigt läckert med citrusfrukter och granatäpple. För att lyxa till min fruktsallad lite extra serverade jag himmelska nutelladippp bredvid. Det blev en festlig dessert som uppskattades av stora som små!

Ca 10 portioner fruktsallad
3 kiwi
2 bananer
2 nektariner
2 apelsiner
2 äpplen
2 päron
2 bananer
1 granatäpple
1 mango
Vindruvor
Chokladsås- recept HÄR!
TIPS! Variera din fruktsallad efter säsong. På sommaren är frukterna som godast och då är det supergott med färska bär i.
Gör såhär:
Förbered chokladsåsen och ställ i kylen. Hacka alla frukter. Om du ska servera fruktsalladen vid senare tillfälle kan du vänta med att hacka bananerna eftersom de mörknar snabbt. Garnera fruktsalladen med granatäpplen, mynta eller citronmeliss och servera med chokladsåsen bredvid.

Kopiera