Utvalt

Grymt erbjudande på min kokbok

Reklam för min kokbok
Jag har ett grymt erbjudande till er! Bokrean kickar igång den 26/2 men du kan redan NU förhandsbeställa Zeinas Kitchen- Recept från Mellanöstern för ENDAST 155 kr.
Erbjudandet är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Boken skickas ut när bokrean är igång, den 26 februari. 

Om du gillar mina recept från Mellanöstern så kommer du att ÄLSKA min kokbok som är laddad med massa gott. Du hittar bland annat recept på grytor, röror, dolma, kebab, meze, soppor, sallader, bröd, drycker och desserter. Rätter som passar lika bra till vardags som till fest. En riktig receptskatt med vackra bilder fotograferade av Ulrika Ekblom.

Beställ boken HÄR!

Följ mig på INSTAGRAM!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Frida
    09/02/2019 at 18:08

    Vill bara tacka för en fantastisk matblogg, blir inspirerad varje gång jag är inne här. Allt ser såååå gott ut och härlig variation av olika matkulturer, underbart!!!

  • Leave a Reply