Buffé/ Frukost/ Kryddor/ Libanon/ Mezza/ Ost

Labneh bollar med olika smaker

Vackra och ljuvligt goda färskostbollar rullade i olika smaksättningar. Smaksättningarna kan varieras i det oändliga, rulla bollarna i dina favoritkryddor, nötter eller örter efter smak.

1 tallrik labneh bollar, ca 6 portioner
Labneh bollar- recept finns HÄR!
Förslag på smaksättningar (mixa fritt efter smak):
Finhackade nötter (tex valnötter eller pistage)
Torkade örter (tex timjan, mynta, persilja, oregano)
Finhackade färska örter (tex persilja, mynta, dill, gräslök)
Kryddor (tex paprikapulver, salladskrydda, svartpeppar, vitlökspulver)
Chiliflakes
Sesamfrön eller kumminfrön
Zataar (syrlig kryddblanding, recept finns HÄR! om du vill göra egen mix)
TIPS! Smaksätt dina labneh bollar efter smak, alla kryddor, örter, nötter, frön osv funkar alldeles utmärkt.

Gör såhär:
Gör labneh bollar efter receptet HÄR! men behåll dem neutrala utan att smaksätta dem. När bollarna är klarar rullar du dem i valfri smaksättning, ringlar olivolja på och servera med ett gott bröd, oliver och tomat bredvid. Du kan rulla bollarna i smaksättningarna och förvara i kylen flera timmar innan servering.  Jag serverade labneh bollarna med chai och samoun. Duka fram dem till brunchen, som en sidorätt eller på buffén.

Följ mig på INSTAGRAM!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tio + femton =