Grönsaker/ Mezza/ Smörgåsar/Baguetter/ Vegetariskt

Picklad lök

Picklad lök som förhöjer smaken på vilken måltid som helst. Jag gör dessa till fredags tacosen, bara att slänga ihop dagen innan så har du din picklade lök redo nästa dag. Håller sig fint i kylen upp till en hel vecka!

Picklad lök
2-3 st lökar (röd eller gul funkar bra)
1 dl ättiksprit (kan bytas ut mot 1,5 dl vinäger)
2 dl vatten
0,5 dl socker (du kan lägga mer socker om du vill ha dem extra söta)
1 tsk salt

Gör såhär:
Strimla löken. Koka upp ättiksprit, vatten, socker och salt, häll över löken när vattnet är varmt.
Låt stå i minst 8 timmar innan servering.

rödlökrödlöl1

Följ mig på INSTAGRAM!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Hemabakade Tortilabröd - Zeinas Kitchen
    09/12/2014 at 21:20

    […] Next story Picklad rödlök […]

  • Reply
    Pulled beef - Zeinas Kitchen
    21/12/2014 at 19:58

    […] 1 […]

  • Leave a Reply

    fyra + 6 =