Utvalt

Grymt erbjudande på min kokbok

Reklam för min kokbok

Min kokbok är den mest sålda på boken i årets bokrea hos Adlibris! Woohoo! Missa inte att förhandsbeställa en bok du med. Just nu säljs den för pangpriset 155 kr.

Om du gillar mina recept från Mellanöstern så kommer du att ÄLSKA min kokbok som är laddad med massa gott. Du hittar bland annat recept på grytor, röror, dolma, kebab, meze, soppor, sallader, bröd, drycker och desserter. Rätter som passar lika bra till vardags som till fest. En riktig receptskatt med vackra bilder.

Beställ boken HÄR!

Följ mig på INSTAGRAM!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Frida
  09/02/2019 at 18:08

  Vill bara tacka för en fantastisk matblogg, blir inspirerad varje gång jag är inne här. Allt ser såååå gott ut och härlig variation av olika matkulturer, underbart!!!

 • Reply
  Caroline
  28/03/2019 at 14:24

  Förstår inte varför bloggen inte uppdateras på Bloglovin, funkade utmärkt förut, men den har inte uppdaterats där sen i dec 🙁

 • Leave a Reply