Utvalt

Kokbok laddad med vegetariska recept från jordens alla hörn

Reklam för min kokbok

Vill du äta mer vegetariskt och vill ha de bästa gröna recepten? Ja då är min nya bok något för dig! Zeinas Kitchen är en unik kokbok fullmatad med fantastiska vegetariska recept från jordens alla hörn. De flesta recepten är fria från ägg och mejeriprodukter och jag tipsar hur du enkelt “veganiserar” de få recept i boken som inte är helt veganska. Du hittar recept på läckra soppor, goda vegetariska biffar, matiga sallader, mustiga grytor och saftiga bröd. De flesta recept i boken är lättlagade och perfekta vardagsrätter. Det finns även fantastiska recept som kräver hantverk och extra kärlek som tex ramensoppa med hemmagjord nudlar, injera gjord från grunden serverad med olika grytor och kåldolmar med en smarrig vegansk fyllning. Självklart är de allra flesta recept helt nya och speciellt framtagna för boken. Jag har dock tagit med några få guldkorn från bloggen, mina mest populära veganska recept.

Om du vill ha ett signerat exemplar av min bok (begränsat antal) så ska du slå till nu och förbeställa boken HÄR!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply