Samarbete/ Utvalt

Min nya köksmaskin från Bagaren och Kocken

Detta inlägg är ett samarbete med Bagaren och Kocken.
31233_e1f5d9fc

Spana in denna skönhet! En sprillans ny isblå KitchenAid köksmaskin från Bagaren och Kocken.  Nästan så snygg att det är synd att kladda ned den med massa mjöl och kaksmet… men bara nästan. Den är helt ny men den har redan fått jobba flitigt i mitt kök. Den sätter verkligen igång baksuget när den står och blänker sådär vackert på min lilla köksbänk. Den är faktiskt inte bara vacker, det är en grymt bra köksmaskin. Robust och stark. Det första jag bakade när jag invigde min KitchenAid var en saftig chokladtårta med chokladsmörkräm.

kitchenaid

Om du är intresserad av att investera en klippa i ditt kök och se vilka andra skönheter KitchenAid har i sitt sortiment kan du kika in HÄR! på Bagaren och Kockens hemsida. Bagaren och Kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap. HÄR! kan du se hela deras sortiment med köksmaskiner. De har kanonbra service och snabba leveranstider.
BagarenSkylt285x7517868_5233de64

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply