Om Zeinas Kitchen


Hej och hjärtligt välkommen till Zeinas Kitchen!

Här hittar du god och spännande mat och bakverk från hela världen. Jag som driver bloggen heter Zeina Mourtada. Zeinas Kitchen har blivit utsedd till en av Sveriges bästa matbloggar och år 2015 vann jag Matbloggsprisets Folkets Val. 

Jag startade min blogg som “en rolig grej”. Jag hade aldrig en tanke på att jag skulle bli en matbloggare utan såg min blogg som min digitala kokbok där jag kunde samla mina recept. Bloggen gjorde succé och blev större än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig.  Jag älskar att dela med mig recept och jag älskar att laga mat. Jag uppdaterar min blogg ofta med nya och spännande recept.

Jag jobbar även som lärare på Fryshuset i Husby där jag har matlagningskurser för ungdomar. Jag driver också en av de största matgrupperna på Facebook, Mat & Bak- Recept från hela världen.

Mina recept är inte komplicerade och det är en härlig blandning mellan svensk husmanskost, libanesiska grytor, chilenska empanadas, irakiskt bröd, italienska köttbullar, kanelbullar, thailändska pannkakor, indisk curry, grekisk sallad och turkiska biffar. Förhoppningsvis hittar du något gott här som tilltalar dina smaklökar.

Om du vill komma i kontakt med mig når du mig på: [email protected]

Ha nu en riktigt fin dag!