En krämig och smarrig sallad gjord på vitkål och majonäs. Ett gott tillbehör till kött, kyckling eller hamburgaren.
Coleslaw, 6 portioner
1/4 bit vitkål
2 morötter
1 liten rödlök
1 dl majonnäs
1 d cremefraiché
1 tsk senap
1 msk vinäger
Ananasspad (ca 0,5 dl) från en liten konservburk ananas (kan uteslutas)
1 tsk salt
Svartpeppar
Gör såhär:
Strimla grönsakerna i tunna strimlor. Blanda samman med alla ingredienser ordentligt och låt stå i kylen en stund innan servering.
Jättebra recept! Vi har testat det förut och ska göra det ikväll igen. Passar jättebra till pulled chicken 🙂
måste bara säga att jag tackar dig oerhört mycket för alla din fantastiska recept.
Dina recept är förklarade på ett väldigt utförligt sätt vilket har underlättat det mycket för mig gällande matlagningen.
önskar dig all lycka i livet….
TUSEN TACK ❤❤ Det värmer att läsa
Hej!
Tack för det bästa coleslaw recept jag har gjort.
Bara för det kommer jag att köpa majonnäs väldigt regelbundet…
En ny favorit!
Älskar cole slaw! Hur länge tror du den håller i kylen? Vill gärna göra mycket på en gång
Supergott! Serverades till pulled pork och pitabröd
Den här är min coleslaw-favorit! Mycket gott recept, tack!