Idag blev jag intervjuad av Annika Hellner, en journalist på Dagens Industri, hemma i mitt kök. Vi pratade om allt från hur hela bloggen startade, min nya kokbok till produkterna på Zeinas. Jag skulle ha min favoritfrukost framdukad samtidigt som vi pratade och det serverades nybakade manaish. Receptet finns HÄR! och artikeln släpps i samband med boklanseringen nästa månad.
❤️ Är glad att jag hittat hit. Mamma var känd för sin assyriska mat i släkten, alla pratade alltid om hur lyckligt lottade vi var som fick äta hennes mat varje dag. Hon gick bort plötsligt förra året och jag hann inte lära mig nåt av alla underbara recept jag växt upp med.. Många recept du har är det närmsta jag kan komma till den doften o smakerna man växte upp med.
❤️
❤️ Är glad att jag hittat hit. Mamma var känd för sin assyriska mat i släkten, alla pratade alltid om hur lyckligt lottade vi var som fick äta hennes mat varje dag. Hon gick bort plötsligt förra året och jag hann inte lära mig nåt av alla underbara recept jag växt upp med.. Många recept du har är det närmsta jag kan komma till den doften o smakerna man växte upp med.
❤️