Matiga bananpannkakor med havregryn. Riktigt goda och superenkla att göra. Bara släng alla ingredienser i en mixer och mixa smeten. Sen är det bara att grädda dina fluffiga pannkakor. Lätt som en plätt!
6 st pannkakor
2 ägg
1 mogen och mjuk banan
1 dl havregryn
1 tsk vaniljsocker eller kanel
1 tsk bakpulver
Gör såhär:
Lägg alla ingredienser i en mixer och kör några varv tills du får en slät smet. Värm en stekpanna, häll i lite smet och grädda pannkakan ca 1 minut på varje sida. Om pannkakorna fastnar i stekpannan kan du ha i lite smör när du steker dem. Servera med önskat tillbehör. Jag har lönnsirap och jordgubbar på mina pannkakor. MUMS!
Hej! Jag gjorde dina pannkakor i morse och de blev så himla goda! Jag la även i lite gurkmeja, kryddnejlika och kardemumma. Så gott. Tack!
Asså det blev så sjuuuukt gott!
Gjorde det här som mellanmål när mina syskonbarn var på besök. Hade jordgubbar, blåbär och honung till – vilken hitt
Hej Zeina!
Jag vet inte om du har glömt att skriva med salt i ingredienserna? För jag tycker att det blir mycket godare om man har åtminstone 1 krm salt i.
Än BB ölkk
Supergod pankakor!
Kan man grädda i ugn tro?
Min son på 1 1/2 älskade dem här
Gjorde dessa till lunch åt vår bebis som börjat testa fast föda. Körde på vaniljpulver och kanel, och mixade ihop havregrynen med palttunnbröd för extra järn. De blev sååå goda! Maken och jag åt dem med sirap haha. Bebben gillade smaken men det mesta hamnade såklart på golvet. Underbart recept oavsett!