Ägg/ Frukost/ Frukt & Bär

Bananpannkakor med havregryn

Matiga bananpannkakor med havregryn. Riktigt goda och superenkla att göra. Bara släng alla ingredienser i en mixer och mixa smeten. Sen är det bara att grädda dina fluffiga pannkakor. Lätt som en plätt! 

6 st pannkakor
2 ägg
1 mogen och mjuk banan
1 dl havregryn
1 tsk vaniljsocker eller kanel
1 tsk bakpulver

Gör såhär:
Lägg alla ingredienser i en mixer och kör några varv tills du får en slät smet. Värm en stekpanna, häll i lite smet och grädda pannkakan ca 1 minut på varje sida. Om pannkakorna fastnar i stekpannan kan du ha i lite smör när du steker dem. Servera med önskat tillbehör. Jag har lönnsirap och jordgubbar på mina pannkakor. MUMS!

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Naomi
  31/10/2017 at 09:42

  Hej! Jag gjorde dina pannkakor i morse och de blev så himla goda! Jag la även i lite gurkmeja, kryddnejlika och kardemumma. Så gott. Tack!

 • Reply
  Zoe
  20/12/2018 at 03:48

  Asså det blev så sjuuuukt gott!

 • Reply
  Johanna
  03/04/2019 at 18:14

  Gjorde det här som mellanmål när mina syskonbarn var på besök. Hade jordgubbar, blåbär och honung till – vilken hitt

 • Reply
  David
  12/09/2020 at 10:24

  Hej Zeina!

  Jag vet inte om du har glömt att skriva med salt i ingredienserna? För jag tycker att det blir mycket godare om man har åtminstone 1 krm salt i.

 • Leave a Reply