Bananpannkakor med havregryn

Matiga bananpannkakor med havregryn. Riktigt goda och superenkla att göra. Bara släng alla ingredienser i en mixer och mixa smeten. Sen är det bara att grädda dina fluffiga pannkakor. Lätt som en plätt! 

6 st pannkakor
2 ägg
1 mogen och mjuk banan
1 dl havregryn
1 tsk vaniljsocker eller kanel
1 tsk bakpulver

Gör såhär:
Lägg alla ingredienser i en mixer och kör några varv tills du får en slät smet. Värm en stekpanna, häll i lite smet och grädda pannkakan ca 1 minut på varje sida. Om pannkakorna fastnar i stekpannan kan du ha i lite smör när du steker dem. Servera med önskat tillbehör. Jag har lönnsirap och jordgubbar på mina pannkakor. MUMS!

 

 

Join the Conversation

  1. Naomi says:

    Hej! Jag gjorde dina pannkakor i morse och de blev så himla goda! Jag la även i lite gurkmeja, kryddnejlika och kardemumma. Så gott. Tack!

  2. Asså det blev så sjuuuukt gott!

  3. Johanna says:

    Gjorde det här som mellanmål när mina syskonbarn var på besök. Hade jordgubbar, blåbär och honung till – vilken hitt

  4. David says:

    Hej Zeina!

    Jag vet inte om du har glömt att skriva med salt i ingredienserna? För jag tycker att det blir mycket godare om man har åtminstone 1 krm salt i.

    1. Anonym says:

      Än BB ölkk

  5. Jacqueline says:

    Supergod pankakor!

  6. Veronica says:

    Kan man grädda i ugn tro?

  7. Anonym says:

    Min son på 1 1/2 älskade dem här

  8. Anonym says:

    Gjorde dessa till lunch åt vår bebis som börjat testa fast föda. Körde på vaniljpulver och kanel, och mixade ihop havregrynen med palttunnbröd för extra järn. De blev sååå goda! Maken och jag åt dem med sirap haha. Bebben gillade smaken men det mesta hamnade såklart på golvet. Underbart recept oavsett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close