Bananpannkakor med havregryn

Matiga bananpannkakor med havregryn. Riktigt goda och superenkla att göra. Bara släng alla ingredienser i en mixer och mixa smeten. Sen är det bara att grädda dina fluffiga pannkakor. Lätt som en plätt! 

6 st pannkakor
2 ägg
1 mogen och mjuk banan
1 dl havregryn
1 tsk vaniljsocker eller kanel
1 tsk bakpulver

Gör såhär:
Lägg alla ingredienser i en mixer och kör några varv tills du får en slät smet. Värm en stekpanna, häll i lite smet och grädda pannkakan ca 1 minut på varje sida. Om pannkakorna fastnar i stekpannan kan du ha i lite smör när du steker dem. Servera med önskat tillbehör. Jag har lönnsirap och jordgubbar på mina pannkakor. MUMS!

 

 

Join the Conversation

 1. Naomi says:

  Hej! Jag gjorde dina pannkakor i morse och de blev så himla goda! Jag la även i lite gurkmeja, kryddnejlika och kardemumma. Så gott. Tack!

 2. Asså det blev så sjuuuukt gott!

 3. Johanna says:

  Gjorde det här som mellanmål när mina syskonbarn var på besök. Hade jordgubbar, blåbär och honung till – vilken hitt

 4. David says:

  Hej Zeina!

  Jag vet inte om du har glömt att skriva med salt i ingredienserna? För jag tycker att det blir mycket godare om man har åtminstone 1 krm salt i.

  1. Anonym says:

   Än BB ölkk

 5. Jacqueline says:

  Supergod pankakor!

 6. Veronica says:

  Kan man grädda i ugn tro?

 7. Anonym says:

  Min son på 1 1/2 älskade dem här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close