Zeinas Kitchen & Musikhjälpen

Musikhjälpen har äntligen dragit igång och årets viktiga tema är “Alla har rätt att funka olika”. Läs mer HÄR!
I år vill man lyfta fram och upplysa om den tuffa orättvisan som människor med funktionshinder får leva med runt om i världen. Personer med funktionsnedsättning är en av världens mest diskriminerade grupper och ca en miljard människor är drabbade av ett eller flera funktionshinder. Många lever i fattigdom och är isolerade från samhället. Det gör ont i hjärtat att veta att många barn och unga lever helt isolerade utan kontakt med omvärlden, de får inte den vård de behöver och får aldrig chansen att gå i skolan. Tillsammans med musikhjälpen kan vi göra skillnad. Musikhjälpen samlar in pengar som ska gå till att ge människor med funktionsnedsättning tillgång till skola, vård, stöd och hjälp.

Daniel Adams-Ray, Farah Abadi och William Spetz leder musikhjälpen 2018. Foto: TT

I år är jag med och stöttar musikhjälpens fantastiska verksamhet. Jag kommer att gästa musikhjälpens bur i Lund söndagen den 16/12 kl 12.00. Det kommer att sändas live i P3 och SVT Play från Stortorget i Lund.

Till förmån för Musikhjälpen auktionerar jag ut en helkväll med mig där vi tillsammans lagar mat. Jag delar med mig mina bästa tips och recept på den godaste mezzan från Mellanöstern. Vi gör världens godaste hummus, baba ganoush, muhammra, ostrullar, taboule och mycket mer. Sen dukar vi fram maten, sätter oss ner och njuter av kvällen. Vi kan prata om allt från mat, sociala medier, hur det är att driva en matblogg till hur man tar snygga matbilder. I’m all yours! Självklart får du recept på allt vi har lagat och två signerade exemplar av min kokbok. Hur grymt? Vi har en fantastisk kväll tillsammans och samtidigt bidrar vi till Musikhjälpens grymma verksamhet som i år har temat ”Alla har rätt att funka olika”! In och buda. Varje krona går oavkortat till musikhjälpen.

In och läs mer om auktionen och buda HÄR! Varje krona går oavkortat till musikhjälpens insamling och varje krona gör skillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close