2017- Ett magiskt år!

Jag sitter här och ska sammanfatta mitt år och jag blir alldeles rörd när jag tänker på allt magiskt jag har varit med om. Jag måste på riktigt nypa mig själv för att fatta att det verkligen händer. Jag är OERHÖRT tacksam över er läsare som gör allt detta möjligt för mig, utan er finns det absolut ingen mening med det jag gör. Det är tack vare er, tack vare att ni klickar in på min blogg varje dag, gillar det jag gör, hänger med mig på Instagram och Facebook, hejar, lämnar så fina kommentarer och ger mig sån enorm drivkraft. TACK, TACK, TACK, TACK, TUSEN TACK OCH ÅTER TACK!

En av de häftigaste och mest roliga upplevelser jag någonsin har varit med om är när Danmarks miljö- och livsmedelsminister Esben Lunde Larsen skickade en personlig inbjudan till mig i år till World Food Summit. Vi var ca 270 st handplockade inspiratörer från hela världen som var inbjudna till det danska parlamentet och tillsammans skulle vi komma fram till lösningar på hur vi kan få fler människor att äta bättre mat. Jag fick inte bara träffa helt fantastiskt inspirerande människor, jag fick även äran att äta kunglig middag med Danmarks prinsessa Marie och träffa Danmarks statsminister. Dagarna i Danmark var så himla häftiga. Jag lärde mig så himla mycket och fick träffa så många inspirerande människor.

2017 skrev jag även på mitt kokboksavtal och började jobba med min kokbok tillsammans med Bonnier fakta. Förstår ni att jag nästa år kommer ha min egen kokbok?! Jag är så glad och längtar efter att få hålla den i handen. För mig är det en stor dröm som kommer att gå i uppfyllelse.

Jag har börjat spela in mina egna matklipp som har varit väldigt uppskattade av er och nästa år kommer det mycket mer klipp som jag kommer att lägga upp på Facebook och Instagram.

Det har varit ett grymt år med mina elever på Fryshusets grundskola västra. Vi har lagat massa mat tillsammans, bjudit hela skolan på Nobelmiddag, stått på scen på matmässan och lagat mat inför publik och bjudit Prins Carl Philip och prinsessan Sofia på baklava och knäckepizza. Nästa år ska vi ha minst lika kul tillsammans i vårt kök ute i Husby.

Jag har haft fantastiskt roliga samarbeten med stora och grymma företag, gjort många tidningsreportage och intervjuer. Haft föreläsningar där jag berättat om min resa som matbloggare och pratat om sociala medier. Träffat många fina och inspirerande bloggkollegor. Jag har även fått äran att träffa många av er underbara läsare som kommit fram och sagt hej. Vilket år! Jag är så tacksam. Nästa år verkar bli ett minst lika häftigt år och det kommer att hända många spännande saker här på Zeinas Kitchen. Det första stora jag kommer att göra 2018, den 4/1,  är att laga mat i livesändning på Nyhetsmorgon på kanal 4. Såååå nervöst, pirrigt och  KUL!!!!

Tack för ett fantastiskt år! Nu kör vi!!!! 2018 kommer ett vara ett grymt år. Jag kommer att bjuda på många härliga recept, matklipp och spännande grejer. Tack för att ni hänger med 😀 

Jag önskar er alla ett Gott Nytt År, hoppas att nästa år blir ett fantastiskt fint år för er alla. MASSA kärlek från mig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close