Karibisk coleslaw

En läcker colesalw med det där lilla extra. Den är krämig, het och söt i smaken. Passar perfekt vid grillat, särskilt vid jerk chicken.

6-8 portioner
1 kg vitkål (gärna spetskål)
2 st morötter
1 röd lök
1 röd paprika
1 mogen mango
1 liten burk ananasringar
1 färsk chili (valfritt)
1,5 tsk dijonsenap
3/4 dl majonnäs
Salt & peppar

Gör såhär:
Skär kål, lök och paprika i tunna strimlor. Skala morötterna och riv på grova sidan av rivjärnet. Finhack chilin. Skär annasringarna i tärningar, bevara juicen från ananasen i burken. Skala och skär mangon i små tärningar. Lägg alting i skålen, tillsätt ananasjuicen och blanda ordentligt. Låt gotta sig i kylen i ca 30 min innan servering.

Join the Conversation

  1. Ingrid Ångström says:

    Godaste blomkålsgtstängen jag ätit
    TACK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close