Smarrig middag som du enkelt lagar på max 30 min! Saftig kyckling i en läcker dragonsås.
4 port
4 st kycklingbröstfiléer
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
Zest från 1 citron
5 dl grädde (valfri fetthalt)
1 msk dijonsenap
1 msk dragon (färsk eller torkad)
Salt & svartpeppar
Rapsolja till stekning
Serveringsförslag:
Pasta, ris eller potatis
Gröna bönor eller sallad
Gör såhär:
Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen tills den får en fin yta, ca 3-4 min på varje sida. Lägg åt kycklingen åt sidan. Stek lök och vitlök som du har hackat fint, ha även i zest från 1 citron. Vänd sedan i grädde, dijonsenap och dragon. Låt grädden koka upp. Lägg ner kycklingen i såsen, smaka av med salt och peppar. Låt såsen koka utan lock tills kycklingen är helt färdiglagad på medelhög värme, ca 15 min. Servera med önskat tillbehör och njut!
f455u3
2xjln8
Det är otroligt hur många fina recept som Zeina gör. Jag kan inte välja min favorit