Nytt omslag på min kokbok

Reklam för min fantastiska kokbok

Åh jag måste bara visa det “nya” omslaget på min bok. Vi ska ändra färgen på texten på omslaget. Istället för att det ska stå i vitt så har vi kommit fram till att omslaget skulle bli ÄNNU snyggare om texten var i guld. Jag gjorde nästan ett glädjeskutt när jag fick höra det. Tänk så snyggt det kommer att se ut. Det kommer att smälta in så fint med den gröna bakgrunden. LÄNGTAR SÅÅÅ tills den trycks och när jag får hålla den i handen.

Boken kommer att vara fylld med fantastiska recept från hela Mellanöstern och innehålla recept på sallader, meze, soppor, grytor, huvudrätter, ris, bröd, dolma, drycker, kryddmixer, kebab och desserter. Jag har valt ut favoritrecept från bloggen och har även med nya recept. Missa inte att beställa boken HÄR! om du vill ha ett signerat exemplar. Det är endast de förhandsbeställda böcker från Adlibris som kommer att vara signerade😀

Join the Conversation

 1. Peter2meter says:

  Snyggt. Beställning ligger. Tack för all inspiration.

 2. Den MÅSTE jag ha.
  Beställt en till mig och min syster 🙂
  Lycka till med allt!

 3. Fin! Den har jag beställt.
  Tack för all inspiration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close