Resumé av mitt fantastiska år

Jag skriver bara om mat här på bloggen men jag måste ju dela med mig lite av det roliga som händer i mitt liv just nu tack vare min blogg. Det har varit ett fantastiskt år och det är många roliga saker på gång. Min “resa” som matbloggare har minst sagt varit fartfylld och helt underbar! Jag startade min blogg av en slump när jag blev föräldrarledig mitt i mina studier. Jag tänkte då när jag skapade “Zeinas Kitchen” att det skulle vara en rolig fritidssyssla, trodde aldrig att det skulle bli såhär stort. Min tid som mammaledig är nu slut, dottern ska börja på förskola och enligt planerna  skulle jag återuppta studierna igen. MEN! Jag kan ju inte bara släppa min blogg och er fina människor som tittar in på bloggen varje dag. Finaste personerna som följer med mig dagligen på Instagram och Facebook och som ger mig så mycket kärlek. Utan er hade det aldrig någonsin gått och jag är så himla tacksam över att ni finns. Så nu har denna höst på år 2016 kommit, som jag hela tiden gått och tänkt “vad kommer att hända då”? Jag vet inte vad som väntar mig men en sak är säker, jag kommer att fortsätta jobba med min blogg.

Tack vare min blogg har jag träffat de mest underbara människorna. Utöver allt detta har jag även fått uppdrag som jag känner mig hedrad och tacksam över att jag fått äran att ta del av. Idag börjar min första arbetsdag på Fryshusets Grundskola i Husby. Jag kommer att vara huvudansvarig för “Passion Matlagning” där jag ska inspirera eleverna att äta nyttig mat. Jag ser verkligen fram emot att få jobba med ungdomarna, jag ska se till att det ska bli den bästa matlagningskursen någonsin. Jag LÄNGTAR till att få komma igång med det hela. Det kommer att bli så himla kul.

ImageProxy-1
Jag har tagit del av fler fantastiska uppdrag. I maj i år fick jag en inbjudan av Kungliga Tekniska Högskolan som ville att jag skulle hålla i en inspirationsföreläsning om entreprenörskap till studenter som drömmer om att starta eget. Det var nervöst att stå på scen inför en publik men det gick jättebra. Det kändes  fantastiskt att jag kunde inspirera studenterna med min resa som matbloggare.Screenshot_2016-08-15-00-39-38-03

Jag fick även vara en talare i en paneldebatt på ett event på KTH som arrangerades av Excitera. Det var en inspirationskväll riktad till studenttjejer med tema kvinnligt entreprenörskap, ledarskap och engagemang. Tillammans med andra 4 andra fantastiska kvinnor satt jag inför studenter och berättade min historia. Vi talade om hur vi byggt våra egna företag och hur vår resan dit har varit. Den kvällen är en av de bästa kvällar i mitt liv. Jag är så tacksam över att jag fick vara en del av ett så fint event riktad till kvinnor med stora drömmar om framtiden.Screenshot_2016-08-14-23-39-44-0120160511_210022-02

Ett till riktigt roligt event var “Eideventet” som Kista Galleria bad mig att hålla i. Jag visade gallerians besökare hur man lagar baklava och gav dem inspiration och tips inför Eid. Det var riktigt lyckat och det kom jättemycket folk. 20160702_113812-01

Jag har spelat in matklipp med KIT, det var så himla häftigt och kul!
Screenshot_2016-08-15-00-56-58-01

Jag har även haft min egen matkasse i samarbete med mat.se. 1453563_431531277043124_6016512569952142851_n

Det har varit ett fantastiskt år, minst sagt, och jag är så tacksam. Det är med spänning och glada känslor som jag blickar framåt. Jag har så mycket mer att ge, tack för att ni hänger med mig på min matresa. Ödmjukaste och varmaste hälsningar från djupet av mitt hjärta till er alla. Ni är underbara! Kram på er 🙂

Join the Conversation

 1. Gunilla says:

  Du är värd all framgång, för du är bäst !!!!
  Supergod mat, med tydliga recept.
  Önskar dig all lycka i framtiden:

  1. Zeina Author says:

   TACK så jätte mycket, va glad jag blir. Kram på dig

 2. Vilken resa och så himla kul att du fortsätter åka med, spännande att få följa med på ett hörn och se vart det bär! Du är så värd allt fint som händer dej, grattis än en gång.
  Kramar från Mårtenssons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close