Saftig kycklingfilé “bruschettastyle”, lika läcker att servera kall som varm. Du kan servera kycklingen med sallad, pasta och tomatsås, potatis eller något annat gott. Om du är sugen på att göra något liknande utan kyckling kan du kika på de olika bruschettarecepten jag har länkat till nedan.
4 portioner
Kycklingen:
Gör kycklingen enligt receptet HÄR!
Tomattopping:
250 g körsbärstomat eller 2 tomater
0,5 finhackad röd lök
Ca 15 st färska basilika blad
2 msk balsamvinäger
1 msk olivolja
Salt & peppar
Garnering:
1 st mozzarella
Balsamico
Recept på bruschetta med vitlöksbröd hittar du HÄR! med pesto HÄR! och med avokado HÄR!
Gör såhär:
Laga kycklingen enligt receptet HÄR! När du precis tagit ut kycklingen från ugnen lägger du en skiva mozzarella på varje filé och täcker sedan med folie. Låt vila i 15 min. Hacka tomat, lök och basilikablad. Blanda samman alla ingredienser till tomattoppingen. Garnera varje filé med tomatsallad och ringla sedan balsamico över.
Bröden med avokadon ser supergoda ut!! 🙂
Så gott! Gjorde det ikväll! 🙂
Så gott! Åt med tomatsallad och krispiga ostpotatis. Väldigt populärt i hela familjen 🙂