Skräddarsy din matkasse med Hello Fresh!

REKLAMSAMARBETE MED HELLO FRESH

Det är inte lätt att få till en god middag varje dag. Jag brukar tipsa er om att planera era middagar och inköp, skriv en matsedel och inköpslista. Ett annat bra tips som underlättar livet är en matkasse. Så smidigt att få recept och råvaror levererade till dörren. Man sparar både tid och pengar. Jag fick testa Hello Freshs matkasse och blev mycket imponerad av innehållet. Du sätter själv ihop din matkasse och väljer fritt bland deras recept, varje vecka får du 12 olika alternativ att välja mellan.

Du kan anpassa kassen efter dina önskemål. Vill du laga klassiskt, familjevänligt, vegetariskt eller snabbt och enkelt? Jag valde familjevänligt och vegetariskt.

Jag fick snabbt hem en låda med fantastiskt fina råvaror och varierande recept. Rätterna var mycket lättlagade, det följde med fina receptkort med tydliga steg för steg bilder och innehållet i kassen var säsongsanpassat. Råvarorna var fantastiska! Jag fick sötpotatis (som jag älskar), aubergine, paprika, färsk ingefära, färsk pasta, ris, asiatisk dressing, tomatsås, linser, fetaost, pizzadeg, citron, quinoa, honung och mycket mer. Tänk så mycket gott man får i sig en hel vecka. Jag lagade direkt en av rätterna, barnen valde poke bowlen. Blev supergott! Ikväll blir det linssalladen till middag.

Jag rekommenderar Hello Fresh matkasse varmt! Just nu får du 30% rabatt på dina två första matkassar och sen 10% rabatt på den tredje och fjärde matkassen. Du sparar upp till 740 kr. Du kan när som helst avsluta din prenumeration och det finns ingen bindningstid. Ange koden ZEINASKITCHEN3010 . Läs mer och beställ matkassen HÄR! Lycka till 🙂

Erbjudandet gäller fram till den 31/10

Join the Conversation

  1. Använder själv Hellofresh och är jättenöjd! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close