Fisk & Skaldjur/ Italien

Ugnsbakad torsk med pesto

Allt du behöver är fisk, pesto och tomat för att laga denna smarriga rätt. Servera med ett gott tillbehör som potatis, pasta eller ris. Jag serverar min pestofisk med potatis- och linssallad. Så enkelt och gott!
pestofisk-9
4 portioner 
600 g torskfilé
10 st cocktailtomater
4 msk pesto
Serveringsförslag:
Potatissallad med gröna linser- recept HÄR!

Gör såhär:
Tina upp torsken om du använder djupfryst, torka med hushållspappar och lägg i en ugnsform. Skär tomaterna i skivor. Värm ugnen till 200°. Bred pesto jämnt över fiskfiléerna, garnera med tomat. Baka mitt i ugnen tills fisken är klar, ca 15 min. Pressa lite citron på vid servering. Jag serverar fisken med potatissallad och en klick crème fraîche. Enkelt och gott!
pestofisk-11
pestofisk-10

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    haneen
    29/11/2017 at 19:00

    ingen salt eller peppar behövs ?
    Ser så gott ut

  • Leave a Reply