Utvalt

Veckans matsedel-Tredje kokboken

Reklam för min kokbok

Snart går den till tryck och jag jobbar för fullt med min tredje kokbok, Veckans Matsedel. Laddad med goda och lättlagade vardagsrätter. Det första man ser när man öppnar upp boken är flera matsedlar som ska ge er inspiration till veckans middagar i flera veckor. Boken innehåller över 60 recept och för varje recept står det hur lång tid det tar att laga rätten, om rätten kan frysas in, förberedas i god tid eller göras vegetarisk. Allt för att underlätta vardagen och inspirera er att laga många goda middagar med familjen. I augusti kommer jag att signera och skriva en hälsning i alla förbeställda böcker. Jag längtar och ser så mycket fram emot att få skriva i just din kokbok 😀

Läs mer om boken och förbeställ den HÄR!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply