Gillar du chèvre? Ja men då kommer du att älska denna härliga, fluffiga vispade chèvren med honung. Fantastiskt gott tillbehör vid grillat. Du kan enkelt smaksätta såsen med vitlök, zitronzest, hackade örter eller något annat gott som tilltalar dina smaklökar.
4 portioner
200 g chèvre
1,5 dl turkisk yoghurt
1 msk honung
Serveringsförslag:
Valnötter till garnering
Ugnsbakade grönsaker
Recept på tyrosalata (vispad fetaost) hittar du HÄR!
Gör såhär:
Hacka chèvren i mindre bitar. Lägg chèvre, turkisk yoghurt, honung i en skål och vispa ihop allting tills du får en kräm. Du behöver bara vispa i ca 30 sek. Smaka av och tillsätt eventuellt mer honung om du vill ha en sötare smak. Garnera gärna med hackade valnötter och servera som tillbehör vid maten.
Dum fråga kanske, men ska ytskiktet på Chèvren med i röran eller ska jag ta bort det?