Denna dipsåsen får heta Himmelsk Nutelladipp, för att det just vad den är, HIMMELSK! Den smakar mjölkchoklad, nougat, krämig, ljuvlig… ja lite som en dröm. Den är dessutom enkel att slänga ihop. Jag serverar den med fruktspett och kex. Slicka inte upp allt i skålen när du håller på att göra den 😉
157

Himmelsk Nutelladipp
200 g nutella
200 g philadelphiaost
3 msk florsocker
2,5 dl grädde

Gör såhär:
Vispa nutella, philadelphiaost, florsocker fluffig och klumpfri med en elvisp i ca 1 min. I en separat bunke vispar du grädden lös, den ska precis tjockna och bilda toppar. Häll grädden över nutellablandningen och vispa samman dem med en visp tills smeten blir fluffig, ca 30-45 sekunder. Ställ i kylen en stund innan servering, minst 30 minuter. Skär frukter i bitar, doppa i chokladsåsen och njut!
123
83
94

Kopiera