2015- vilket år!

Det nya året är runt hörnet och jag vill passa på att önska er alla ett gott nytt år! Jag hoppas att det kommande året bringar er mycket glädje och kärlek.

Jag blickar tillbaka på mitt år och har svårt att smälta det. Vilket år! Jag hade aldrig någonsin en plan att starta en blogg. Det självförtroendet hade jag inte måste jag erkänna. Det hela startade i min mammas vardagsrum i Malmö hösten 2014. Jag åkte dit med barnen för att hälsa på familjen. Min syster tjatade att jag skulle skaffa Facebook och visa upp min “talang”. Jag hade som vana att alltid fotografera mina middagar och skicka bilder till syrran. Facebook och instagram fanns inte i min värld. Men jag blev övertalad och skaffade ett facebookkonto och gick med i en matgrupp med tusentals medlemmar. Jag la upp min första bild och responsen från de andra medlemmarna var över förväntan. Oj, de gillade min mat.
“-Titta så mycket likes du får” utbrast min syster
“-Ja och vad betyder likes?” undrade jag

Så småningom startade jag min egen matgrupp, “Mat & Bak- Recept från hela världen“. Den växer i full fart och idag är det över 18 500 medlemmar i gruppen. Många medlemmar bad mig att samla min recept på en och samma plats och då skapade jag “Zeinas kitchen”. Jag hade noll koll kan jag lova er men med lite hjälp så fanns det en blogg uppe 😀 . Jag såg min blogg som min digitala kokbok, inget som jag trodde skulle bli stort. Det var bekvämt att hänvisa medlemmarna till sidan när de sökte efter mina recept. Besökarna till bloggen ökade för varje dag som gick. Mail och meddelanden strömmade in varje vecka där läsare talade om hur mycket de uppskattade mina recept. Jag bestämde mig då, våren 2015, att satsa fullt ut på det här! Jag älskar att dela med mig recept och att få er att hitta glädje i köket på samma sätt som jag gör.

Zeinas Kitchen har varit en av Sveriges mest besökta matbloggar år 2015, jag vann “Matbloggspriset Folkets val”, har pratat i livesändning på radio och uppmärksammats i tidningar. Helt galet och ibland känns det som om jag drömmer. Jag är nyfiken och förväntansfull på det kommande året. Det ska bli kul att se vad som väntar härnäst.

Denna månad har jag haft 152 690 besökare på bloggen och hela 75 591 unika besökare. WOW! Ett stort tack till er alla som har hängt med mig sen början och varmt välkomna till alla nya som har hittat hit.

STORA LASS MED KÄRLEK TILL ER ALLA, TACK FÖR ETT FANTASTISKT ÅR!

Ödmjukaste och varmaste hälsningar
//Zeina Mourtada

13517_big-13-1
Fotor_14489203395735VINNARE-badge-matbloggspriset-2015-223x355_FOLKETS-VAL

1

Join the Conversation

 1. Wow! Vilken fantastisk bloggresa du har gjort. Grattis!

  Jag är ute på Better Blogger-runda och hit kommer jag tillbaka 😀

  1. Zeina Author says:

   Hej 🙂
   Tack så jätte mycket. Ja det har varit en fantastisk resa. Är så glad och tacksam. Kul att du har hittat hit. Ha det fint. Kramar från mig /Zeina

 2. Får gåshud och blir lite tårögd!
  Grattis, och stort tack för det du gör! 🙂

  1. Zeina Author says:

   Tack snälla 🙂 ja det har verkligen varit en fantastisk resa i mitt liv. Tusen tack till dig. Kram /Zeina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close