Bookbeat- Lyssna fritt en hel månad

Detta inlägg presenteras i annonssamarbete med Bookbeat 

Jag är så glad att jag har fått testa Bookbeat. Jag har vanligtvis svårt att sitta still och har ofta många saker på gång hela tiden. Ibland måste jag påminna mig själv att jag borde varva ner och ta det lugnt lite mellan alla projekt som man måste göra och hinna med. Att få krypa ner i soffan med en kopp te och en skön bok i hörlurarna är det mest avkopplande jag har gjort på länge. Så himla mysigt att få sitta där och ryckas med boken och drömma sig bort lite. Den senaste boken jag lyssnade på var Food Pharmacy som handlar om tarmfloror och snälla bakterrier. Du måste lyssna på den! Så bra, man lär sig så himla mycket och den är så intressant. Nu är jag sugen på att lyssna på en spännande deckare och nästa bok får nog bli Camilla Läckbergs bok “Häxan”. Ska börja lyssna på den redan ikväll 😀 Längtar! 

Testa Bookbeat du med!

Du kan testa Bookbeat helt kostnadsfritt 1 hel månad och få tillgång till tusentals ljudböcker och e-böcker. Erbjudandet gäller endast nya användare av BookBeat, som inte tidigare provat tjänsten. Registrera dig hos Bookbeat HÄR! och ange kampanjkoden zeinas så kan du lyssna hur mycket du vill 1 hel månad utan bindningstid.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close