DETTA INLÄGG PRESENTERAS I ANNONSSAMARBETE MED POLARBRÖD
För min svärfar är hemmagjord gemar med honung ett måste på Eidbrunchen. Gemar tar tid att göra och om man vill göra något enklare så kan man istället använda färdigköpt kaymak, toppa det med honung och servera det med ett gott bröd. Ljuvligt gott det med. Hittar man inte kaymak i affären funkar mascarpone också bra.
Ni får gärna ge återkoppling på mitt samarbete och recept med Polarbröd här.
2 portioner
Ca 200 g kaymak eller mascarpone
4-5 msk honung
Liten näve grovhackade valnötter (valfritt)
Servering:
Mjukt bröd som Polarbröds Hällakaka eller Njalla mjukt tunnbröd
Chai
Gör såhär:
Lägg upp kaymak eller ricotta på en tallrik. Ringla honung över, toppa med valnötter och servera med ett gott bröd och te bredvid. Så enkelt men ack så lyxigt och gott!
För fler härliga recept från Polarbröd, gå in här.
Tänk att jag missat den här sidan!
Rena paradiset ju, för mej som älskar att prova rätter från andra länder, och är speciellt förtjust i mat från mellanöstern!!
Här sitter man och nästan dreglar när man ser alla underbara recept. Vill genast prova allt!