EXKLUSIVT VÅRERBJUDANDE FRÅN ALLT OM MAT

Detta inlägg presenteras i samarbete med Allt om Mat

Hej på er! Äntligen skiner solen ute och vårkänslorna spirar. Hoppas att det är lika soligt hos dig som det är hos mig här i Stockholm. Visst är det härligt att kunna sitta ute på en parkbänk, hemma på soffan eller på altanen, läsa en trevlig tidning och bara njuta av att det är så ljust och skönt ute.

Jag har ett riktigt härligt erbjudande som jag tycker att du ska unna dig själv. Ett fantastiskt erbjudande från Sveriges största mattidning Allt om Mat där du får 8 nummer fyllda med matglädje, 6 dricksglas och en stilren karaff från Kosta Boda. Karaffen och glasen är så himla vackra, tänk så läckert att fylla karaffen med en läskande och iskall lemonad.

Erbjudandet har ett total värde på 1268 kr men du betalar endast 299 kr (+porto). Klicka HÄR! för att beställa.

Allt om Mat är fullspäckade med recept och inspiration. Man hittar inspiration och recept på allt från vardagsmat, lyxiga menyer, till de senaste mattrenderna. Underbart att bläddra i tidningarna när fantasin tryter och man inte riktigt vet vad man ska laga för gott. Jag har själv hittat många bra recept som jag måste testa i dagarna. Jag rekommenderar tidningen varmt och jag lovar att du inte kommer att ångra dig om du beställer hem en prenumeration redan idag.

Ha en superhärlig dag. Kram på er 😀     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close