Premiär för “Four hands menu” med Niklas Ekstedt

Annonssamarbete med Viaplay

Jag fullkomligt ÄLSKAR matdokumentärer och därför blev jag så glad när jag fick höra att det snart är premiär för ett nytt och inspirerande program på Viaplay med stjärnkocken Niklas Ekstedt. I sex avsnitt får man se hur världsberömda kockar runt om i världen möts och där de tillsammans sätter ihop en “four hands menu”. HÄR! kan du läsa mer om de olika kockarna.

Four hands menu är ett välkänt begrepp inom kockvärlden där olika kockar möts och insperar varandra till nya, oväntade och spännande idéer. Två kockar, fyra händer, en meny.

Jag har fått en sneak peak ur programmet och jag är så sugen på att få se mer. Jag är så nyfiken på den kulinariska resan som Niklas Ekstedt kommer att ta oss på. Jag är glad över att det inte är ett program där kockar ska tävla med varandra utan att det är ett program där de delar med sig sin kunskap och matglädje.

I ett pressmeddelande säger Niklas Ekstedt:

”Det som skiljer ”Four Hands Menu” från andra matserier är att det varken är en tävling eller ett portätt. Istället lägger vi fokus på den skapandekraft som uppstår när två kreativa genier möts och deras enorma passion och nyfikenhet till maten och kokkonsten. Tittarna kommer att få se mina matidoler göra det de gör bäst när de gör något de aldrig tidigare gjort – det blir riktigt spännande.”

Du vill inte missa detta program! Det kommer definitivt inte jag göra. Den 16/10 sitter jag bänkad med spänning och ser premiären HÄR! på Viaplay.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close