Jag vann och jag fick mitt pris, vilken lycka! Sammanfattning av Matbloggspriset 2015

Jag ler och ler lite till varje gång jag tänker på prisutdelningen den 5/11-2015 på matmässan i Stockholm. Inte nog med att jag mottog mitt pris och fick mig en stund i rampljuset. Jag fick även äran att träffa andra fantastiska bloggare och alla de härliga personer som arrangerat denna tävling. Vi hade alla en sak gemensamt och det var vår kärlek till mat. Det var en mycket trevlig stämning och en dag fylld med glädje.

“Som priset heter, Folkets val. Folket har nominerat över 100 bloggar och av de 10 med flest nomineringar vann Zeina Mourtada med över 7000 röster.” -Matbloggspriset

Ja jag vann med mer än 7000 röster, tillsammans slog vi rekord i omröstningen. Att veta att NI, folket röstat fram mig är för mig det finaste priset jag någonsin kunnat önska mig. TACK till alla som röstat på mig. Tack till alla som stöttat, peppat och grattat mig. Jag kan aldrig sätta ord på hur mycket det betyder för mig men jag är er evigt tacksam. TUSEN TACK!

Efter prisutdelningen var vi bjudna på middag i Thielska Galleriets Café som drivs av Monika Ahlberg. Hon stod för värdskapet och bjöd på en god middag. Först fick vi oss en spännande rundtur i galleriet, jisses vilken vacker plats med så mycket historia. Har ni inte varit där så rekommenderar jag varmt att ni besöker platsen. Ta med ditt bästa fikahumör för oj så mycket gott Monika bjuder på i sitt vackra café.

Vinnare Stora Matbloggspriset:Trattoria, Karin Högberg
Vinnare Matbloggsprisets Hedersutmärkelse: Robbans Bästa, Robert Kwok
Bästa Bak- och dessertblogg: Heavenly cupcake, Danielle Schill
Bästa dryckesbloggWinepunk,Erik Heimdahl
Bästa Foto: Made by Mary, Maria Strömberg Bååth,
Vinnare av Folkets val: ZEINAS KITCHEN!! Tjoooho
Läs mer HÄR!
gruppbild_Matbloggspriset_2
Foto: Gustav Kaiser
img_9602_2_563dd146e087c31ac604cd37
Foto:Karin Högberg
img_2279_563dd139ddf2b30adbd4d49f
FB_IMG_1447182136700
Foto: Monika Ahlberg

FB_IMG_1447182139962

Join the Conversation

 1. somalisk syster says:

  Hurra! Mansh Allah, grattis. Jag har nyligen upptäckt din blogg och jag älskar den.

  1. Zeina Author says:

   TACK SNÄLLA 😀 Kul att du hittat hit. BAMSEKRAM!

 2. Tack Zeina. Hoppas den nya storleken på vinnarbadgen passar. Så skoj att du vann!

  1. Zeina Author says:

   Den passade perfekt. Tusen tack! /Kram 😀

 3. Laura says:

  Grattis! har precis gjort fatayer, de blev supergoda! Denna guldgruva ska jag besöka ofta!

  1. Zeina Author says:

   Tack snälla 😀 gulle dig. Kram från mig /Zeina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close