Allmänt/ Choklad/ Dessert/ Efterrätt/ Tårta

Knäcketårta

Jag ÄLSKAR knäckebröd och något av det godaste jag vet är knäckepizza. Jag fick en helt galet bra idé idag efter att jag hade varit på ett lanseringsevent som Leksands hade arrangerat. Mer om eventet kommer på bloggen i dagarna. Efter att det hade pratats massor om knäckebröd slog det mig att man måste ta knäckmackan to the next level och göra en knäcketårta… höhö! Jag var tvungen att skapa ett sådant recept omedelbums! Det kan liksom inte bli något annat än en succé. Ja men tänk er, krispigt knäcke med nutella, grädde, banan och bär! Hur gott? SUPERGOTT! 

Såhär enkelt gör du en knäcketårta:
Bred Nutella på ett stort runt knäckebröd, spritsa på grädde och toppa med frukt och bär efter smak. Klart och redo for servering!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Hanna La
  24/01/2017 at 14:40

  Men, vilken bra idé! Jag älskar också knäckebröd och vanlig tårta kan bli så hiskeligt sött så det här kanske bryter av lite. Men, det jag undrar över är såklart hur man skär upp, eller snarare, måste man skära upp brödbitarna först? Och hur får man så fina raka kanter som du har på bilden?

  • Reply
   Zeina
   26/01/2017 at 12:20

   Hej,
   Du skär upp den efter du har toppat den med allt gott vid servering. När du har haft Nutella på en stund så mjuknar knäckebrödet en smula och blir lätt att skära upp i bitar utan att knäckebrödet går sönder. Jag skar som vanligt med kniv 😀 Lycka till! Kram

  Leave a Reply