Krämig ravioli och goda vardagsrätter med Hello Fresh

BETALD REKLAM I SAMARBETE MED HELLO FRESH

Om du inte har testat Hello Fresh smarta matkasse så säger jag bara GÖR DET! Klicka HÄR! för att komma direkt till Hello Fresh. Du får en fantastisk matkasse levererad hem med fina råvaror, lättlagade och inspirerande recept. Det är en perfekt lösning om du tycker att det kan vara klurigt att lösa middagspusslet varje dag och vill hitta ett bra sätt att äta en varierad kost. Du får dessutom mycket för pengarna med Hello Fresh. Matkassen levereras i en låda fylld med fina ingredienser. Många gånger innehåller den råvaror och kryddblandningar som du kanske inte har testat innan. Receptkorten som medföljer gör det enkelt för dig när du står i köket och lagar maten. Du får tydliga steg för steg bilder, tidsangivelse för att veta hur lång tid rätten tar att laga och råvarorna till varje rätt paketeras i separata papperskassar. Supersmidigt Du anpassar din matkasse efter dina önskemål. Skräddarsy dina middagar genom att välja mellan olika matkassar. Du har 15 olika recept att välja mellan varje vecka och du kan när som helst enkelt pausa din prenumeration. Läs mer HÄR!

Jag testade att laga två av rätterna som ingick i veckans matkasse. Till lunch käkade maken och jag ravioli med spenat och champinjoner som blev klar på 15 min. Recept på den hittar du nedan. Vi jobbar båda hemifrån så det var trevligt och gott att servera det till lunch. Trots att rätten var busenkel kändes den lite lyxig. Jag lagade även en matig sallad med ugnsbakad pumpa kryddad med den Nordafrikanska kryddan “Ras el hanout”. Det serverades med couscous, kikärtor, grönkål, salladsost, rostade hasselnötter och en fräsch dressing. SÅ gott och fräscht.  Ikväll blir det svart bönchili med kokosris och majssalasa, det tror jag att kidsen kommer att gilla 😀

4 portioner krämig ravioli
400 g Champinjoner
4 st Vitlöksklyftor
1 påse Spenat
500 g Ravioli med ricotta och spenat
1 paket Crème fraiche
8 g Grönsaksbuljong
1 påse Basilika
40 g Riven hårdost

Koka upp vatten i en vattenkokare. Skiva svamp tunt. Finhacka eller pressa vitlök. Grovhacka spenat.  Häll det kokande vattnet i en stor kastrull och tillsätt ravioli och en nypa salt. Låt koka i 4-5 min tills ‘al dente’. Spara 1 dl pastavatten och häll av resten. Lägg tillbaka pastan i kastrullen och ringla över olivolja. Hetta upp en skvätt olivolja i en stekpanna på medelhög värme. Fräs svamp med en nypa salt i 3-4 min tills de börjar bli mjuka. Tillsätt vitlök och fräs i ytterligare 1 min. Tillsätt crème fraiche [1/2 paket], grönsaksbuljong, spenat och lite av det sparade pastavattnet – tillsätt mer vatten om du vill ha en tunnare sås. Krydda med en nypa saltoch en generös nypa peppar. Grovhacka basilika. Fördela ravioli och krämig sås mellan era tallrikar. Toppa med riven ost och basilika, och hugg in.

Testa Hello Fresh du med och spara upp till 925 kr (gäller endast nya kunder). Ange koden  FRESHZEINA. HÄR! beställer du din grymma matkasse som levereras hela vägen hem till dig. Vardagslyx!

Join the Conversation

  1. Anonym says:

    Kan du ge receptet på salladen också? Såg jättegoda ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Like
Close
Your custom text © Copyright 2021. All rights reserved.
Close