Spara pengar med Matspar

ANNONSSAMARBETE MED MATSPAR.SE

En stor del av mitt jobb går ut på att handla massa mat. Inte minst nu när jag har börjat jobba med min nästa kokbok, det är många rätter som ska tillagas och fotograferas på en dag och det är mycket mat som ska köpas inför varje tillfälle. Det gäller att handla smart, planera och skriva en tydlig inköpslista.  Jag vill använda bra råvaror till alla mina rätter men det får samtidigt inte bli allt för dyrt. Jag blev tipsad om Matspar.se, en tjänst där man kan jämföra priserna på maten och smidigt hitta vart man kan köpa den billigaste matkassen. Jag måste erkänna att jag till en början tyckte att det verkade krångligt och att jag tänkte för mig själv “Nä jag har inte tid att göra detta varje gång jag ska handla”. Men det var helt klart värt ett försök och det är ju toppen om man kan spara pengar.

Jag gick in på Matspar.se, skrev in mitt postnummer och började sedan söka efter mina produkter. När man skriver in sitt postnummer får man veta närmaste mataffär som erbjuder hemkörning till bästa möjliga pris. Grymt bra! Det kom upp många bra förslag och jag blev överraskad hur mycket det kan skilja i pris på vissa produkter i mataffärerna. Jag fyllde min kundvagn med alla produkter jag behövde och  när jag sedan klickade mig vidare till kassan så kunde jag se vart jag kunde få min matkasse hemlevererad till billigast pris. Hur bra som helst! Jag älskade att man kunde få kassen levererad till dörren, förstår ni hur mycket tid jag kommer att spara istället för att yra runt i affären med min inköpslista.

Det var inte det minsta krångligt, tvärtom det underlättade väldigt mycket för mig och jag sparade dessutom en slant. Testa Matspar.se tjänst HÄR! du med. Supersmidigt och superbra!

Join the Conversation

  1. Linda says:

    Testade Matspar igår kväll när jag såg ditt inlägg och jag måste säga att det här helt sjukt att jag inte hittat den här tjänsten tidigare!
    Stort tack för tipset Zeina!!

  2. kan du göra ett inlägg med massa fiskrecept? försöker äta mer fisk men har ingen idé hur jag ska äta! främst torsk…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close