Krispig potatis med ost som är god att servera som tillbehör vid maten. Enkel att laga och mycket uppskattat av alla kring matbordet.
4 portioner krispig potatis med ost
6 st potatis, fast sort
3 dl riven ost
1 tsk vitlökspulver
1 msk salladskrydda eller örtsalt
0,5 tsk svartpeppar
Olivolja
Serveringsförslag:
Saftig kycklingfilé- recept HÄR!
Gör såhär:
Tvätta potatisarna noga och behåll skalet på. Skär i ca 5 mm tjocka skivor. Lägg i en form med bakplåtspapper, krydda, strö på ost och ringla över lite olivolja. Grädda mitt i ugnen på 175° i ca 15 min. Höj sedan värmen till 225 ° och grädda i 5 min till för att få en krispig yta. Servera genast med ett gott tillbehör. Smaklig spis!
Tiden stämmer inte. Potatisen var inte genomstekt på 15+5min enligt recept.
Behöver 10min till i 200 grader och med varmluft.
Precis! Behöver längre tid. Läge för att ändra i recepttexten?
Krispig potatis är inte. Den blev blöt och mjuk.
Krispig potatis är inte. Den blev blöt och mjuk.