Lär dig att filma och videoredigera

Annonssamarbete med Bonnier Magazines & Brands

Filmklipp är det hetaste på sociala medier nu. Jag spelat trevliga matklipp tillsammans med KIT, Arla och Ica. Det är fantastiskt att se vilken spridning dem får. Man når ut till mycket mer människor och man kan mata in massa nyttig information på korta 30-60 sekunders klipp. På Instagram HÄR! la jag ut ett mycket kort och enkelt klipp där jag visade hur jag rullade vinbladsdolma och det lilla klippet fick mycket mer uppmärksamhet än de flesta av mina matbilder. Så nu är det dags för mig att börja lägga upp klipp med mycket bättre kvalité än mitt lilla Instagramklipp. Det är enklare att förklara och visa hur jag lagar maten än att bara skriva recept och det är jättekul att läsarna uppskattar det.

Jag har blivit erbjuden att gå på kurs hos Digital Academy där jag bland annat kommer att få lära mig hur jag skapar bra innehåll till mina klipp, hur jag redigerar dem, vilken utrustning jag behöver, hur jag ljussätter, hur jag spelar in ljud, hur jag textar klippen och mycket mer! Jag är så himla peppad inför denna kurs och jag är så ivrig  över att få komma igång.

Om du också är sugen på att lära dig att filma och videoredigera, eller är nyfiken på kursen kan du kan läsa mer HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close