Nominerad i Matbloggsprisets Hedersutmärkelse

Igår gick jag runt med ett leende på läpparna hela dagen. Världens bästa Robert Kwok kontaktade mig och sa glatt “Grattis till nomineringen”. Nervös och med fjärilar i magen blev jag lite smått chockad. Vilken nominering? Jo jag jag har blivit nominerad till Matbloggsprisets Hedersutmärkelse!!! Åh va glad jag blev. Jag känner mig hedrad att vara en av de nominerad till en så fin utmärkelse. Jag lägger verkligen ner min själ på det jag gör och försöker att sprida glädje i bloggvärlden. Känns värmande att bli uppmärksammad för det man gör.nominerade-hederutmarkelse

Prisutdelningen kommer att äga rum på Nordens största matmässa Sthlm Food & Wine den 10 november kl 12.45-13.15.

Ett stort tack till Robert Kwok och Matbloggspriset som har nominerat mig. Ett ännu STÖRRE TACK till Er läsare. Utan Er skulle inget av detta vara möjligt. Tack för att ni förgyller min vardag och ser till att jag har världens bästa jobb.

Matbloggspriset har nominerat otroligt duktiga matbloggare i 5 olika kategorier. Stora Matbloggspriset, Bästa Dryckesblogg, Bästa Bak- och Dessert, Matbloggsprisets Hedersutmärkelse, Bästa FOTO och Folkets val. Du hittar de nominerade bloggar HÄR!  Grattis till alla mina fantastiska kollegor.

nominerade-badge2016

Join the Conversation

  1. Zeynab says:

    Grattiiiissss! Det förtjänar du verkligen! Hoppas det går din väg :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close