På onsdag trycks min kokbok

Reklam för min finfina kokbok!

Igår jobbade vi med det allra allra sista i boken, nu är tryckeriet nästa. Sitter och tittar på alla fantastiska bilder som Ulrika Ekblom har fotograferat, kollar igenom alla recept och en magisk känsla av “YEEES WE MADE IT” känns i hela kroppen. Vi är nästan i mål nu efter lång tids kämpande med boken. Hade aldrig någonsin trott att det skulle vara så mycket jobb bakom en bok, men oj vad det har varit värd varje sekund! Jag är så stolt över boken. Den är så himla fin. Efter att boken trycks så ska alla förhandsbeställda böcker från Adlibris signeras. Det ser jag fram emot 😀 Jag hoppas att jag får signera många många böcker som kommer att skänka er glädje i era kök. BAMESEKRAM!

KLICKA HÄR! FÖR ATT FÖRHANDSBESTÄLLA ETT SGINERAT EXEMPLAR

Join the Conversation

  1. Ullis says:

    Jag har beställt kokboken på Adlibris, hoppas även den blir signerad… Ser fram emot denna bok, har följt dig på FB och använder ofta dina recept, senast igår när jag gjorde din turkiska gryta i ugnen. Så god!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close