Supersmarrig och lättlagad sås som passar perfekt att servera med pasta!
4 portioner
250 g färska champinjoner
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
250 g cocktailtomater
150 g färsk babyspenat
5 dl grädde (växtbaserad grädde eller vanlig grädde funkar alldeles utmärkt)
Ca 0,5 dl riven parmesanost
2 tsk paprikapulver
Salt och peppar
Olja till stekning
Recept på pastasås med kyckling hittar du HÄR!
Gör såhär:
Hacka lök i tärningar, finhacka vitlök, hacka champinjonerna. Hetta upp olja och stek löken tills den får färg. Vänd i vitlök och champinjoner, stek tills champinjonerna slutar väska sig. Krydda med paprikapulver, salt, peppar och stek lite till. Vänd i tomaterna och stek hastigt nån sekund. Häll över grädde, låt såsen puttra i 15 min utan lock. Blanda i riven parmesanost och spenat. Låt såsen puttra i 3-5 min. Servera med pasta.
Gjorde denna nu ikväll, men tillsatte även rivna morrötter till. Huuur gott som helst! du har fantastiska recept!
Pastan blev en stor favorit för hela familjen. Mina kräsna barn på 4 år ville ha mera och mera