En rolig upplevelse att få prata i direktsändning i Sveriges Radio

3514684_2048_1152
Detta är ju inte direkt ett recept men det är en spännande dag för mig. Jag kommer att prata i direktsändning ikväll kl 18.00 på P5 STHLM Sveriges Radio. Det känns pirrigt, nervöst och RIKTIGT skoj.
Jag kommer att prata om min blogg, mat och recept. Jag kommer att bjuda Kim Kärnfalk på ett gott bröd med vitlök, örter och ost. Bredvid det kommer jag att ha med mig Baba ganoush- Libanesisk aubergineröra. Förberedelserna är i full gång i köket. Vi hörs ikväll. Om ni lyssnar kommer ni få höra en mycket nervös Zeina. Jag vill passa på att tacka alla mina följare på bloggen som gjort denna dag möjlig för mig. Det hade aldrig gått utan er. Kärlek till er alla!
radio2

Då var man hemma igen efter en liten stund i “rampljuset” och tänkte dela med mig bilder från dagen. Det gick galant att prata i direktsändning. Vilken fantastisk tjej Kim är! Jag slappnande av och kände mig som hemma direkt i studion tack vare henne. Jag hade ju med mig mitt vitlöksbröd som uppskattades. Det luktade kanske lite väl mycket vitlök i den lilla studion och för ett litet ögonblick önskade jag att jag hade med mig något mer neutralt. Men efter lite prat och en smakbit av brödet så kändes det TOPPEN! Vi pratade om mat, mina recept och vart jag får min inspiration ifrån. Det mesta kommer från min kokbokssamling på ca 230 st men även från min uppväxt och min kära mamma som lagar fantastiskt god mat.

En rolig upplevelse, spännande och pirrigt. Min lilla familj plockade upp mig efter sändningen. Mina barn hade lyssnat på mig i bilen och skrek glatt så fort dom såg mig: “Mamma är du en kändis nu?!” Nej jag var fortfarande mamma som längtade tillbaka till min lilla oas hemma.

Jag tycker att det är fantastiskt att jag har lyckats förmedla glädjen och kärleken jag har för matlagning till Er. Kul att ni vill följa med mig på min lilla kulinariska resa.

Kärlek
Zeina Mourtada

9
1112
368

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close