Zeinas Kitchen Nr 1- Tjoohoo

Det händer ganska mycket just nu och det går framåt i full fart. Jag lägger  ner oerhört mycket tid på min blogg så det är jätte kul att hårt arbete lönar sig. Jag legat på Matbloggstoppen ett bra tag nu hos MyTaste där över 1270 matbloggar finns registrerade. Hur kul är inte det?! Tjoohoo, jag är så himla glad över det. Jag vill säga ett STORT TACK till varendaste en som tittar in hos mig varje dag. Utan er hade det aldrig varit möjligt. TACK! Många varma och stora kramar från mig. Hoppas att ni får en underbar dag. Ni är bäst 😀 Ni hittar även Zeinas Kitchen på Instagram eller Facebookhäng gärna med mig där också. Kram /Zeina

 

Mytaste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close