Zeinas Kitchen utsedd till en av Sveriges bästa matbloggar!

Ja, jag har ju nämnt det förut men det är väl värt att nämnas igen 😀 Mitt Kök har utsett Sveriges bästa matbloggar och jag fanns med bland de 12 utvalda. Jag är så himla tacksam över att all den tid och kärlek jag lägger ner på mina recept verkligen uppskattas. Från att ha vunnit Matbloggspriset till att nu vara en av Sveriges bästa matbloggar.. helt galet och KUL! Mina personliga favoriter bland de fantastiska bloggare som fanns med på listan är Fredriks Fika (Fredrik Nylén) och Uplifting (Monika Österheim), inspirerande och härliga människor som jag har fått äran att träffa och lärt känna.

Från butterchicken och libanesisk soppa till kladdkaka med blåbär – Zeina Mourtada bjuder på mat från hela världen i sin blogg Zeinas Kitchen. Färgstarka maträtter för både vegetarianer och köttälskare. Vinnare av Matbloggspriset Folkets val 2015.- Mitt Kök

 Tack till er läsare som kikar in varje dag! All kärlek till er 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close