Rödbetssallad

Hemmagjord rödbetssallad är så mycket godare än den man köper i affären. Fri från tillsatser och ljuvlig. Dessutom enkel att slänga ihop. Gott som tillbehör till det mesta.
IMG_9711

Recept, mellanstor skål
1 burk inlagda rödbetor, 370 g
1 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
1 msk senap (går att uteslutas)
0,5 tsk salt
1 nypa malen svartpeppar
1/2 röd lök
1 grönt äpple
Förslag på tillbehör:
Hemmagjorda köttbullar– Recept HÄR!
Kikärtsbollar- Recept HÄR!

Gör såhär:
Låt rödbetorna rinna av ordentligt. Finhacka äpple, rödbetor och lök. Blanda samman alla ingredienser ordentligt och ställ sedan i kylen en stund innan servering. Servera gärna med köttbullar och ett gott bröd och garnera med grönsaker.

Rödbetssallad
Väl avrunna rödbetor, rödlök och ett äpple.
Rödbetssallad
Finhacka allting och blanda sedan med övriga ingredienser.
Rödbetssallad
Nu ska den in i kylen och gotta sig en stund innan servering.
Redo för servering. Vilken fantastisk färg! Underbart.
Redo för servering. Vilken fantastisk färg! Underbart.

Join the Conversation

  1. Jessica says:

    Låter jätte gott hur länge håller den i kylen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close