Allt om Mat:s stora matpris 2018

Vilken ära! Igår fick jag Allt om Mat:s stora matpris 2018. Jag är så oerhört tacksam, stolt och glad över att få ett så fin utmärkelse som denna. Juryns fina motivering fick mig att börja gråta när jag hörde den för första gången. Så fint och värmande. Tack till er fantastiska läsare som har gjort detta möjligt. Det är tack vare er kärlek som jag brinner så mycket för det jag gör och för att jag är där jag är idag. Ett stort tack till Suzanne Ribbing, chefredaktör Allt om Mat och till alla på underbara personer på Allt om Mat. TACK!

”Med enorma framgångar i sociala medier och med sin blogg har Zeina Mourtadas snabba karriär gjort henne till en av landets största matprofiler. Hennes passion för enkel och vällagad mat når ut i kokbok, tv och sociala medier såväl som i verkliga livet, där hon har undervisat en ny generation i glädjen att laga mat, vare sig det gäller kebab eller skolmatsfisk. Zeinas kärlek till sina följare, tittare och elever känns enormt stark och det är en viktig nyckel till framgången. Hos oss på Allt om Mat är den kärleken definitivt besvarad – 2018 är Zeina Mourtadas år.”- Juryns motivering

Join the Conversation

  1. Du är så värd det priset! Tack vare dig är jag snart klar med min kockutbildning (3veckor) kvar.. Tack för din inspiration Zeina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close