Bakad potatis på nolltid

Bakad potatis på nolltid i micron, smakar lika gott som ugnsbakade potatisar.
2 portioner
2 bakpotatis

Gör såhär:
Nagga potatisen lite med en gaffel. Kör 1 potatis åt gången på högsta effekt i micron i 5 min. Öppna upp luckan och vänd på potatisen och kör i ytterligare 3-5 min. Ta ut (försiktigt, den är jätte varm). Gör ett kryss mitt i potatisen, öppna upp den och fyll med något gott. Recept på tonfiskröra hittar du HÄR!
Recept på kycklingröra hittar du HÄR!
3

Join the Conversation

 1. Astrid says:

  Hej! Jag är nybliven vegetarian som skulle tycka det vore jättekul om du ville ta fram ett recept på en god vegetarisk röra som passar till bakad potatis! Mvh Astrid

  1. Zeina Author says:

   Det kan jag absolut göra 😀 Tack för tipset

 2. Minna says:

  Det går lika bra att använda vanliga mellanstora eller stora potatisar som brukar vara billigare än bakpotatis. Man får en måltid på nolltid. Jag bruka äta mina potatisar med smör och Herbamare örtsalt. Gott och enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close