Fisk & Skaldjur/ Kyckling/ Potatis/ Röror och guckor/ Tips & knep i köket

Bakad potatis på nolltid

Bakad potatis på nolltid i micron, smakar lika gott som ugnsbakade potatisar.
2 portioner
2 bakpotatis

Gör såhär:
Nagga potatisen lite med en gaffel. Kör 1 potatis åt gången på högsta effekt i micron i 5 min. Öppna upp luckan och vänd på potatisen och kör i ytterligare 3-5 min. Ta ut (försiktigt, den är jätte varm). Gör ett kryss mitt i potatisen, öppna upp den och fyll med något gott. Recept på tonfiskröra hittar du HÄR!
Recept på kycklingröra hittar du HÄR!
3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Astrid
  23/10/2016 at 12:37

  Hej! Jag är nybliven vegetarian som skulle tycka det vore jättekul om du ville ta fram ett recept på en god vegetarisk röra som passar till bakad potatis! Mvh Astrid

  • Reply
   Zeina
   27/10/2016 at 21:44

   Det kan jag absolut göra 😀 Tack för tipset

  Leave a Reply