Bakad potatis på nolltid

Bakad potatis på nolltid i micron, smakar lika gott som ugnsbakade potatisar.
2 portioner
2 bakpotatis

Gör såhär:
Nagga potatisen lite med en gaffel. Kör 1 potatis åt gången på högsta effekt i micron i 5 min. Öppna upp luckan och vänd på potatisen och kör i ytterligare 3-5 min. Ta ut (försiktigt, den är jätte varm). Gör ett kryss mitt i potatisen, öppna upp den och fyll med något gott. Recept på tonfiskröra hittar du HÄR!
Recept på kycklingröra hittar du HÄR!
3

Join the Conversation

  1. Astrid says:

    Hej! Jag är nybliven vegetarian som skulle tycka det vore jättekul om du ville ta fram ett recept på en god vegetarisk röra som passar till bakad potatis! Mvh Astrid

    1. Zeina Author says:

      Det kan jag absolut göra 😀 Tack för tipset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close