Jag lanserar bröd

REKLAM FÖR ZEINAS

Orientaliskt tunnbröd har alltid varit en viktig del av min familjs måltider. Mamma hade alltid pitabröd i sin frys och kunde trolla fram dom godaste rullarna på nolltid. Hon brukade göra en klassisk libanesisk macka med friterade potatisklyftor och ketchup i tunnbröd. Det är verkligen över förväntan gott och så enkelt. Min favoritmacka som barn som också har blivit mina barns favorit. Mamma gjorde även dom godaste arayes som finns, recept hittar du HÄR! Så goda! Recept på läckra pitachips hittar du HÄR!

arayes

Det är så häftigt att jag nu har mitt egna orientaliska tunnbröd på hyllorna i mataffären. Brödet bakas i Sverige med lokal odlat vete från Mälardalen. Tunnbrödet gräddas i stenugn och man ser det på den fina gyllene färgen på brödet och man känner det när man tar en tugga. Det är något alldeles extra med bröd som gräddas i stenugn. Du kan läsa mer om brödet HÄR!

Zeinas växer och vi är så stolta över våra produkter. Min hummus har gjort succé, fått Bäst i Test av Råd & Rön och ni som testar den ger oss på Zeinas så fin feedback. Vi är så otroligt tacksamma!

Jag har även lanserat tahina, ris och bulgur. Tahinan finns i en praktisk och smidig squeezeflaska. Du slipper kladd och en klumpig burk, bara skaka på squeezeflaskan och squeeza ut önskad mängd. Riset och bulgurn smakar fantastiskt gott. Du får perfekt fluffigt ris och bulgur på nolltid. Man kan beställa mitt ris, bulgur och tahina online hos Delitea.se HÄR! och HÄR! kan du se vilken återförsäljare som har mina produkter. Snart lanserar jag en till nyhet😍 Håll utkik, det blir något riktigt gott! Hoppas att ni ska njuta av Mellanösterns smaker när ni testar alla godsaker från Zeinas. Tack för all kärlek och support. BAMSEKRAM❤️

Du hittar @zeinas.se på Instagram HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close