Kebabrulle med Puck

I SAMARBETE MED ARLA

En läcker kebabrulle som blir extra krämig och god när man brer Puck Spread på brödet. Jag älskar Puck spred och har ätit det sen jag var liten. Min mamma gjorde alltid en pitabrödsrulle med Puck spread och mortadella till oss när vi var små. Denna rulle är inspirerad av min mammas goda mortadellamackor. Puck är en mejeriprodukt som är väldigt populär i Mellanöstern och  tillsammans med Arla har jag tagit fram supergoda recept där jag använder produkter från Puck. HÄR! kan du se ett matklipp där jag gör manaishbullar och HÄR! kan du läsa mer om Puck.

4 portioner
400 g kebabskav- recept hittar du HÄR!
Smör- & rapsolja
200 g Puck Spread
4 tunnbröd liba
2 tomater
½ rödlök
4 saltgurkor
4 salladsblad
1 msk sumak
Olja till stekning

Gör såhär:
Stek kebabskaven i smör-&olja en stekpanna. Skala löken. Hacka lök, tomat och saltgurka. Bred spread på bröden. Lägg på skav och grönsaker. Strö över sumak, rulla ihop bröden och servera!

Join the Conversation

  1. Det här med renskav. Kan vara hur gott som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close