DETTA INLÄGG PRESENTERAS I ANNONSSAMARBETE MED POLARBRÖD
Läckra munsbitar med lax serverade på tunnbröd. Till laxen har jag gjort en smarrig färskoströra som jag har smaksatt med avokado, pepparrot och gräslök. Åh det blev så gott! Festliga snittar som är enkla att göra och som passar perfekt att servera som en aptitretare eller på buffén till midsommar.
Ca 1o st munsbitar
1,5 st Gene tunnbröd
200 g kallrökt lax
Färskoströra:
200 g färskost
1 avocado
1,5 tsk riven pepparot
1 tsk pressad citron
3 msk finhackad gräslök
Garnering:
Citronzest
Salladskrasse
Gör såhär:
Skala och mosa avokadon fint tills du får en puré. Pressa över citronen och blanda. Tillsätt övriga ingredienser till färskoströran och ställ i kylen en stund. Bryt brödet i
bitar. Bred eller spritsa färskoströra på brödbitarna. Toppa med lax, salladskrasse och citronzest. Servera och njut!
För fler recept från Polarbröd gå in här.